0 %

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
  • All
  • Rustik
  • Stor
  • Zebra
Zebra Perde

Zebra Perde

Son dönemlerde tercih edilen

Zebra Perde

Son dönemlerde tercih edilen bir model olan zebra perde hem gece hem de gündüz kullanımı için uygundur. Stor perde grubunda yer alan bu perdelerin geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu da söylemek mümkün. Dayanıklı ve kolay temizlenebilen bir model olmakla birlikte, ışık geçirgenliğine sahip olduğu için de tercih ediliyor. Kolay bir biçimde monte edilebilen bu perdeleri tül gerektirmeden kolaylıkla kullanmak mümkün.

Zebra Perde Nedir?

Saydam ve opak şeritlere sahip bir kumaştan üretilen zebra perdeler görünümünden dolayı bu isme sahiptir. Bu…

Stor Perde

Stor Perde

Stor perde, gerek kullanım

Stor Perde

Stor perde, gerek kullanım kolaylığı gerekse dayanıklılığı sebebiyle tercih edilen bir modeldir. Temelde, alüminyum bir boru üzerine kumaşın sarılmasıyla oluşan bir mekanizmadır. Kullanılan kumaşlar, desen ve renk özellikleri değişse de mekanizme bütün stor perde çeşitlerinde aynıdır. Geniş bir kullanım alanına sahip olan stor perde modelleri, özel aparatlarla kornişe takılabileceği gibi, korniş gerektirmeden tavana ya da duvara monte edilebilir.

Stor Perde Nedir?

Stor perde, zincirli veya yaylı bir mekanizmaya sahiptir. Açmak veya kapamak için, boruya bağlı olan zinciri…

Rustik

Rustik

Perdeleri düğmeler aracılığı ile

Rustik

Perdeleri düğmeler aracılığı ile bir kornişe asmak yerine büyük halkalar aracılığı ile metal ya da ahşap bir bar üzerine asmak mümkündür. Bu şekilde kullanılan perdelere rustik perde adı verilir. Özellikle yazlık evlerde, kır evlerinde ya da dağ evlerinde tercih edilen bu perde modelleri doğal detayları ve kendilerine has şıklıkları ile dikkat çekerler.