0 %

Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MİSYONUMUZ

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru şekilde  yönlediren farklı tasarımları ile geniş ürün ve hizmet yelpazesini toplumun her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak  müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir firma olmaktır.

VİZYONUMUZ

Müşterilerimizi, çalışanlarımızı  her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunan, herkesin ve her kesimin ihtiyacını karşılayan  müşteri ve insan kaynağını en değerli aktifi olarak kabul eden sürekli olarak fark ve değer yaratan, rakiplerinin örnek aldığı bir firmayız.

RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ

2016 yılından bu yana siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaktayız. Her model Tül perde çeşitleri kalite marka ve uzman ekiplerimiz tarafından dikilip evlerinize montajı yapılmaktadır. Siz düşünün hayal edin, bize düşen hayalinizi gerçekleştirmektir. Şirket politikamızda olduğu gibi asla daha azı ile yetinmeyin. Geniş ürün yelpazemizle tanışmak için hemen mağazamıza göz atın.

1
Memnun Müşteri
1
İhracat Sayısı
1
Farklı Şehir
1
Bayi

Ölçüyoruz

Evinize kadar gelip minimum hata payı ile ölçümlerinizi yerinde alıyoruz.

Tasarlıyoruz

Size en uygun olabilecek perde çeşitlerimizi kartelamızdan seçmenizi sağlayıp en iyi fikirleri sunuyoruz.

Yapıyoruz

Seçmiş olduğunuz ürün çeşidini titizlikle ve özenle imal edip eviniz için hazırlıyoruz.

Montajlıyoruz

Son aşama olarak evinize zarar vermeden hassaslık ve titizlik politikamız içerisinde montajını gerçekleştiriyoruz.